„TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS ÉS IRODABŐVÍTÉS A VASSCOGENPLAN KFT-NÉL”
Kedvezményezett: VASSCOGENPLAN KFT.
Támogatás összege: 25.272.866.-Ft
Projektazonosító: GINOP-1.2.16-22-2023-01093
Projekt befejezés dátuma: 2023.12.31.
Támogatás intenzitása: 70%

Mobirise

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program GINOP-1.2.16-22-2023-01093 azonosítószámú pályázata keretében 25,27 millió forint támogatás segíti a VASSCOGENPLAN Kft. piaci hatékonyságának növelését.

A projekt tartalma:

Irodabővítés:

A projekt megvalósításának keretében a Kedvezményezett, VASSCOGENPLAN Kft. 4220 Hajdúböszörmény, Csanády Sámuel utca 2/a. szám alatt található telephelye/székhelye kerül fejlesztésre. Az épület a megvásárlás, és használatbavétel időpontja óta állagmegóvási, és apróbb felújítási munkákkal volt érintett, átfogó bővítési koncepció a források korlátozott rendelkezésre állása okán nem volt lehetséges. Mivel Társaságunk az elmúlt évek során a személyi létszámot tekintve dinamikus változásokon ment keresztül, növekedési tendenciát mutatva, ezért a Támogatási Kérelem benyújtása előtt megszületett az igény, hogy az épületet bővíteni szükséges. A pályázati forrásokat figyelve találtuk meg a tárgyi forrást, melyre benyújtott pályázatunk támogatást kapott, így lehetővé vált, hogy a jelenlegi épület hasznos alapterületét egy tetőtérbeépítés által 94m2-vel növelhessük. Így a projekt megvalósulását követően az emeleti szinten helyet kapott 4 munkaállomás, egy melegítőkonyha, valamint egy multifunkciós, open-office/tárgyalótér.

A bővítés keretében az épület egy napelemes rendszert is kapott, mely így a szükséges/felhasznált energiamennyiség egy részét megújuló energiahordozó hasznosítás keretében biztosítja.

Technológiai fejlesztés:

Irodánk bővítése, és feladataink diverzitása okán szükségesnek láttuk, hogy a mérnöki tevékenységhez kapcsolódóan minden olyan eszközt biztosítsunk, melyek a Társaság versenyképességét, és további növekedését elősegítik. A projekt keretében tehát beszereztünk munkaállomásokat, nyomtatót, plottert és offline hajtógatógépet is, melyek minden tekintetben tovább növelik versenyképességünket.

Szakmai tanácsadás:

A cég növekedése maga után vonja a vezetői kompetenciák fejlesztését, valamint a munkavállók részleges menedzsmentjét is. 
A Támogatási Kérelem megvalósítása során, szolgáltatás igénybevétele által lehetőségünk nyílt a kollégákkal egy 2 napos tréningen részt venni, valamint az ügyvezető részére is megtartásra került egy kompetencia-fejlesztő tréning. 


Összességében véve tehát a fent bemutatott projektelemek megvalósulása kiemeli Társaságunkat a térségben működő, hasonló cégek közül, hiszen több tekintetben javítja saját kapacitásainkat és kvalitásainkat, mely által dinamikusabban tudunk teljesíteni, hiszen nem szükséges alvállalkozó alkalmazása, nyomtatási szolgáltatás igénybevétele. A projekt közvetlen célja tehát a VASSCOGENPLAN Kft. versenyképességének biztosítása és növelése volt. A támogatási kérelem megvalósítása által cégünk új kapacitásra tett szert, mely csökkenti piaci függőségét, és kiszolgáltatottságának mértékétMobirise.com